back

«Велике будівництво», збереження доріг та протидія коронавірусу – ключові теми наради голови ОДА

15 вересня 2020

Сьогодні, 15 вересня, голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко провів традиційну нараду щодо актуальних питань життєдіяльності області.

Спочатку заслухали інформацію щодо реалізації Програми Президента «Велике будівництво». 

-              Всі роботи ведуться ритмічно та будуть завершені в строк. Завтра плануємо відкриття ще однієї амбулаторії, - повідомив Андрій Прокопенко.

 

 

 

Наступним питанням обговорили забезпечення габаритно-вагового контролю на дорогах області. Андрій Прокопенко зауважив, що в планах ОДА поставити в області ще один пересувний комплект габаритно-вагового контролю. Це буде новий комплекс італійського виробництва.

 

Протидія розповсюдженню коронавірусної інфекції серед жителів області залишається одним з пріоритетних завдань у роботі облдержадміністрації.

 

-              Посилюємо увагу дотриманню карантинних умов в школах області. Нині створена група, яка здійснює постійний контроль в школах на предмет дотримання вимог. Проводимо тестування на Covid-19 серед особового складу бригади територіальної оборони, яка частково розгортається для проведення тактичних навчань. Також, враховуючи епідеміологічну ситуацію, прийняли рішення обмежити заходи з нагоди 156-ї річниці від дня народження Михайла Коцюбинського, - відмітив Андрій Прокопенко.

 

 

Департамент інформаційної діяльності  та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації