back

Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття»

04 вересня 2020

Запрошуємо до участі в щорічному XIV Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття»

 

Організатор – Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України спільно з центральними і місцевими органами влади та Київським міським будинком учителя.

 

Мета – підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті і подолання історичних міфів.

 

 

Умови конкурсу:

До участі запрошуються учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки.

На конкурс приймаються індивідуальні або групові мультимедійні проєкти – аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики, тривалістю не більше 8 хвилин у форматі «.ayi». На початку роботи обов’язково вказати українською мовою назву відеоматеріалу та його авторів.

При використанні кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті учасниками, необхідно зазначити автора відеоматеріалу. Подані роботи не рецензуються та не повертаються. Конкурсні проєкти та заповнену окремим файлом у форматі .doc анкету учасника/учасників слід надсилати на адресу [email protected]

 

Дедлайн прийому заявок – 01.12.2020 року.

Протягом грудня 2020 – січня 2021 року переможці визначатимуться компетентним журі в складі режисерів, професійних учителів та громадських діячів.

Урочисте відзначення відбудеться наприкінці січня 2021 року.