back

Людмила Позняк зустрілась з громадами Вербич, Вишневого та Новоукраїнського

04 вересня 2020

Живе спілкування з людьми є невід’ємною складовою в роботі райдержадміністрації, що дає змогу об’єктивно ознайомитися із проблемами громад та окреслити шляхи їх вирішення.

 

 Підтвердженням цьому слугує чергова робоча поїздка голови райдержадміністрації Людмили Позняк до Вербицької, Вишнівської, Новоукраїнської територіальних громад.

 

В ході зустрічі керівниця району поспілкувалась з активом сіл та розповіла, що  зроблено за сто днів перебування на посаді голови Ріпкинської районної державної адміністрації.

 

Людмила Позняк поінформувала присутніх про врегулювання тарифів на платні послуги, які надаються КНП «Ріпкинська центральна районна лікарня», підготовку освітніх закладів до навчального року, включення до "Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2021-2027 роки" та розчищення русла річки Стрижень в с.Великі Осняки.

 

В результаті ефективної співпраці керівництва району з сільськими та селищними головами із бюджетів сільських рад додатково виділені кошти у сумі 1 мільйон 860 тисяч гривень для придбання сучасного стаціонарного рентгенологічного апарату для КНП «Центральна районна лікарня» в загальній сумі 2,5 мільйона гривень. 

 

Серед питань, що хвилюють жителів громад: будівництво свердловин для водопостачання населення, проведення ремонту доріг, проблеми з електропостачанням, створення нової ОТГ.

 

-Такі зустрічі сприяють взаємодії з громадськістю, визначають найпроблемніші питання та надають можливість оперативно напрацювати шляхи їх вирішення спільно з місцевою владою та людьми, – підсумувала Людмила Позняк.

 

 
 
 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації