back

Людмила Позняк: Я хочу, щоб Ріпки процвітали

08 вересня 2020

Голова Ріпкинської РДА Людмила Позняк сьогодні, 8 вересня, за запрошенням жителів будинку по вул. Попудренка, 12, в смт Ріпки, зустрілася з ними на подвір'ї помешкання, щоб особисто оглянути стан даху будівлі, почути від людей проблеми умов проживання та обговорити можливі шляхи вирішення питання реконструкції.

Під час зустрічі жильці розповіли про багаторічну проблему аварійності даху будинку, де немає відливів, затікання стелі на другому поверсі, взимку або під час опадів вода постійно капає, люди підставляють посуд. Роками оббивають пороги різних інстанцій, неодноразово зверталися до голови Ріпкинської селищної ради, КП "Ріпкинська ЖЕД", проте дірки на покрівлі лише розростаються. У людей просто терпець вривається – за ці роки куди тільки не зверталися, а результату ніякого, одні обіцянки.

  Це дуже важливе питання, яке не може вирішитися вже не один рік. Ви платите комунальні послуги, а обов'язок Ріпкинської селищної ради утримувати у належному стані будівлю, – зазначила Людмила Позняк під час спілкування із жителями будинку та пообіцяла негайно написати письмове звернення до голови Ріпкинської селищної ради з проханням терміново виділити кошти на  заміну даху.

Двоповерховий будинок по вул. Попудренка, 12 у Ріпках, що у комунальній власності Ріпкинської селищної ради, збудовано ще у 1960 році. З тих пір у будівлі ніяких ремонтних робіт не проводилося. 

Також перед головою РДА жителі порушували питання благоустрою прибудинкових територій, функціонування об'єктів інфраструктури у об'єднаній громаді, облаштування дитячого майданчика. 

 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації