back

У Ріпках привітали працівників ветеринарної медицини

07 серпня 2020

Щороку у другу неділю серпня відзначають професійне свято працівники ветеринарної медицини.

З цієї нагоди напередодні свята голова райдержадміністрації Людмила Позняк та заступник голови районної ради Світлана Ткаченко привітали працівників ветмедицини та вручили почесні відзнаки.

– Відрадно, що завдяки кропіткій щоденній роботі працівників ветмедицини епідситуація в районі благополучна, – зазначила голова  РДА Людмила Позняк. 

Людмила Позняк особливо наголосила на важливості роботи працівників ветеринарної галузі щодо профілактики та забезпечення стабільного ветеринарного, епізоотичного благополуччя громад Ріпкинщини, санітарної безпеки продуктів тваринництва і охорони довкілля, а також на правильній політиці держави щодо підтримки цієї важливої сфери.

Голова РДА подякувала усім за професіоналізм, сумлінну роботу та побажала здоров'я, успіхів, добробуту та усіляких гараздів.

Особливі вітання з нагоди професійного свята адресував своїм колегам начальника Ріпкинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Дадаш Дадашев.

Ветеринарна галузь Ріпкинщини представлена Ріпкинським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, Ріпкинською районною державною лікарнею ветеринарної медицини та Ріпкинською міжрайонною державною лабораторією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Ріпкинській державній лікарні ветеринарної медицини підпорядковані дільничні лікарні держветмедицини у Ріпках, Любечі, Новоукраїнському, Великих Осняках, Малому Листвені, Петрушах, Добрянці, у селі Т. Шевченка, дільниця  держветмедицини у Задеріївці, пункти держветмедицини у Замглаї, Олешні,  Нових Яриловичах, Редьківці та Неданчичах.

37 працівників ветеринарної медицини обслуговують 118 населених пунктів району та 9 господарств, які утримують ВРХ, свиней. Останні 2 роки по епідситуації Ріпкинський район залишається благополучним.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини почесними  грамотами  районної  державної адміністрації нагороджено:

ДАДАШЕВА Дадаша Касумовича, начальника Ріпкинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області,

КУЗЬМЕНКО Ірину Григорівну, лікаря ветеринарної медицини, серолога Ріпкинської міжрайонної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини,

ШУЛЬГУ Марину Вячеславівну, лаборанта (ветеринарної медицини)  І категорії Ріпкинської міжрайонної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації