back

Людмила Позняк побувала в ТОВ "Планета-інкс"

08 липня 2020

Голова Ріпкинської РДА Людмила Позняк відвідала перше в Україні підприємство з виробництва високоякісних поліграфічних фарб ТОВ "Планета-інкс", яке працює в Ріпках.

Разом із своїм заступником Світланою Тризною вона провела зустріч з представниками підприємства, де обговорили основні питання роботи заводу, виклики, з якими стикається «Планета-інкс», та подальші перспективи.

Продукція «Планети-інкс» реалізується за межами Чернігівщини. Через пандемію завод виробляє дезінфікуючі засоби, які реалізуються в лікарні, для проведення ЗНО тощо.

Ми маємо підтримувати такі потужні та важливі для району підприємства, – зазначила голова РДА Людмила Позняк.

Директор ТОВ «Планета-інкс» Сергій Єделєв, який керує підприємством з 2017 року ознайомив гостей з виробничими приміщеннями, процесом виробництва та продукцією, яку виробляє підприємство.

На долю підприємства припадає 16% від загального обсягу промислового виробництва району. На заводі працює 70 осіб, за місяць виготовляється в середньому 35 тонн фарби та лаків.

ТОВ «Планета-інкс» – перше в Україні підприємство з виробництва високоякісних поліграфічних фарб – пропонує широкий спектр фарб, лаків і допоміжних матеріалів для офсетного, флексографічного і глибокого способів друку, що працює з 2002 року.

Виробництво здійснюється на обладнанні, придбаному у провідних європейських компаній. Співробітники – фахівці високої кваліфікації, які пройшли навчання і стажування за кордоном.

Якість продукції  відповідає технічним умовам України, які включають в себе вимоги міжнародних стандартів і вимоги споживачів. Безпека продукції підтверджена результатами санітарно-епідеміологічної експертизи, також Міністерство охорони здоров’я України підтвердило 100% безпеку  фарб для друку харчової упаковки.

Інфраструктура і виробничі площі підприємства дозволяють розширити і диверсифікувати виробництво, а також, в разі необхідності, відкрити додаткові цехи для випуску нових видів продукції.

Директор ТОВ «Планета-інкс» готовий до співпраці та допомоги задля соціально-економічного розвитку району, на території якого вони працюють та отримують прибутки.

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації