back

Голова РДА Людмила Позняк відвідала багатодітну родину з Губичів

08 липня 2020

Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначається День родини.

Це відносно молоде свято, яке почали відзначати з 2012 року відповідно Указа Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят»

З цієї нагоди голова районної державної адміністрації Людмила Позняк та головний спеціаліст відділу культури, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Антоніна Мохнач відвідали багатодітну родину Олени Бороліс із села Губичі.

В сім’ї виховується 9 дітей, 8 з яких неповнолітні.

– Сім’я – це все: турбота, джерело любові та поваги, щирості та тепла, це те підґрунтя, на якому будується будь-яке цивілізоване суспільство. Родина є найпершим ціннісним орієнтиром та головним дороговказом на життєвому шляху кожного з нас. Вона формує особистість, знайомить із поняттями добра і зла, вчить довіряти, розуміти і прощати.  Для дітей родина – середовище, в якому у дитини складаються умови її психічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку. Тут дитина набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі, –зазначила Людмила Позняк, вітаючи маму та дітей зі святом, та побажала міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди, достатку. 

– Хай ваша домівка завжди буде зігріта теплом любові, щирості та взаєморозуміння!

Голова РДА вручила багатодітній родині подарунки: набір каструль, дітям -  іграшки, канцелярське приладдя, книжки та фрукти.

Подарунки придбані за кошти районного бюджету в рамках  реалізації районної Комплексної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

 

 
 
Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації

за інформацією відділу культури, сім’ї, молоді та спорту РДА