back

Людмила Позняк побувала у Красківській громаді

07 липня 2020

Голова Ріпкинської районної державної адміністрації Людмила Позняк  відвідала Красківську громаду. Разом із красківським сільським головою Ігорем Літошком вона провела зустріч з депутатами сільської ради та ознайомилася з об'єктами торгівельного обслуговування жителів сіл та фельдшерським пунктом. 

Голова РДА розповіла депутатам про наявний стан справ у районі, основні напрямки, над чим працюватиме влада, для забезпечення змін на краще, зазначивши, що основне завдання – вирішити найболючіші питання району,  докласти зусиль, щоб Ріпкинщина дійсно стала інвестиційно привабливою територію. А від цього, у тому числі, залежатиме якість життя жителів району. Безперечно, значна увага має бути приділена розвитку охорони здоров’я, освіти, соціального захисту.

– Зараз інтеснивно працюю над співфінансуванням для реконструкції ФАПу у Малому Листвені, амбулаторії у Добрянці та закінчення ремонту добрянської школи. Відрадно, що не стоять осторонь та долучаються до допомоги суб’єкти господарювання, які провадять діяльність на території району, – зазначила голова РДА.

На питання депутатів щодо роботи районної лікарні та медичного обслуговування населення, голова РДА Людмила Позняк розповіла про ситуацію із завищенням тарифів на послуги та заробітної плати керівництву лікарні та пообіцяла, що доведе цю справу до кінця аби забезпечити жителів району доступними медичними послугами, а також працюватиме над збільшенням пакетів цих послуг.

Перед головою РДА жителі порушили питання заключення договорів оренди земельних паїв з сільгоспвиробником  СТОВ «Дружба-Нова».  Людмила Позняк пообіцяла вивчити це питання та найближчим часом допомогти людям.

Також громадян цікавили питання децентралізації та актуальне приєднання до ОТГ, ремонту доріг, забезпечення магазинів необхідними для жителів продуктами, викошування трави та благоустрою населених пунктів. Голова райдержадміністрації Людмила Позняк надала роз’яснення по всіх питаннях.

Жителі громади подякували керівниці за увагу і підтримку та висловили сподівання на допомогу у порушених питаннях.

 
 


Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації