back

До уваги жителів Ріпкинщини, які працюють у медзакладах Чернігова!

02 квітня 2020

Управлінням охорони здоров'я Чернігівської облдержадміністрації організовано  забезпечення спеціального транспорту для транспортування медичних працівників, які проживають поза межами Чернігова, з та до місця роботи.

З 1 квітня, за домовленістю з перевізниками, запроваджуються маршрути: Чернігів (6.00) - Ріпки (7.45) - Чернігів (9.00) (графік додається).

Посадка здійснюється на встановлених в населених пунктах зупинках та на перехрестях з основною трасою, найближчих до населеного пункту, де проживає медпрацівник. Автобус зупиниться на вимогу медпрацівника, якщо у того буде на рукаві біла пов’язка.

З метою створення достатнього пасажиропотоку та уникнення «пустих» рейсів, здійснюватиметься підвіз медпрацівників з відповідним робочим графіком (закінчення роботи - до 6 ранку, початок роботи - з 8.30-9.00). 

Перевезення здійснюються за списком, який був розроблений ДО З квітня обласними медичними закладами.  Медпрацівникам мати з собою будь-яке посвідчення особистості або тимчасове посвідчення.

 

За повідомленням Управління охорони здоров'я
Чернігівської облдержадміністрації