back

У Департаменті екології та природних ресурсів ОДА тимчасово обмежено прийом фізичних осіб та представників суб'єктів господарювання

25 березня 2020

Обмеження прийому фізичних осіб та представників суб’єктів господарювання встановлені на час дії карантинних заходів, пов’язаних з епідемією коронавірусу. Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 18 березня.

 

Крім того, повідомляємо, що на Урядовому порталі розміщена інформація щодо переліку адміністративних послуг, які надаватимуться в центрах надання адміністративних послуг під час карантину.

 

Враховуючи те, що адмінпослуги, які надаються Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації, не відносяться до вищевказаного переліку і не є невідкладними, з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг і термінів їх надання, виизначених законодавством. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення. Про це зазначено в п. 2.3 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)».

 

У ДЕПАРТАМЕНТІ ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ОДА ТИМЧАСОВО ОБМЕЖЕНО ПРИЙОМ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

 

За інформацією Департаменту екології та природних ресурсів
Чернігівської облдержадміністрації