back

Максимально використовуємо дистанційний формат спілкування

23 березня 2020

Здоров’я та безпека платників – головний пріоритет ДПС як соціально-відповідального державного органу. У зв’язку зі спалахом і розповсюдженням коронавірусу COVID-19 та попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій Державна податкова служба України наполегливо рекомендує  платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби. Особливо якщо проблему, з якою ви збираєтеся звернутися до ЦОП, можливо вирішити дистанційно (онлайн або поштою).

З цією метою нагадуємо контакти, за якими ви можете звернутися дистанційно до Головного управління ДПС у Чернігівській області: https://ch.tax.gov.ua/kontakti/.

Вхід до Електронного кабінету ДПС здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0 800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Контактний центр ДПС продовжує надання консультативних послуг платникам податків. Отримати інформаційно-довідкові послуги можна за телефоном 0 800 501 007 з 10.00 до 17.00 (крім суботи, неділі та святкових днів).

У неробочий час є можливість залишити запитання за допомогою сервісу «Залиште питання – ми Вам зателефонуємо», а також надіслати запитання та повідомлення на електронну адресу [email protected].

Заздалегідь просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, і просимо вибачення за можливі незручності! Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточення!                    

 

Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області.