back

У 2020 РОЦІ БУДЕ ПРОДОВЖЕНО РЕМОНТ ДОРОГИ ДО КПП «НОВІ ЯРИЛОВИЧІ»

11 лютого 2020

У 2020 році планується проведення робіт з поточного середнього ремонту міжнародної траси М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі по Ріпкинському району у напрямку до КПП «Нові Яриловичі» (кордон з Білоруссю).

Загальна протяжність ремонтованих ділянок - 12 кілометрів. Фінансування – 135 мільйонів гривень.

Це зазначено у опублікованій Кабінетом міністрів України  постанові із переліком об’єктів будівництва та ремонту автомобільних доріг загального  користування державного значення у 2020 році за бюджетною програмою 3111020 “Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення”.

У документі за розділом «Чернігівська область» наразі передбачено фінансування 260,2 мільйона гривень.

За останні два роки у цьому напрямку від об’їзної Чернігова до Нових Яриловичів  вже відремонтовано 48 км дороги М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі.

Укравтодор повідомляє, що опублікована постанова Кабміну про «Деякі питання дорожнього господарства» частково включає плани ремонтно-будівельних робіт на 2020 рік. З підтвердженням інших джерел фінансування публікуватимуться нові постанови Уряду.

В опублікованому документі визначено напрямки використання коштів державного бюджету. Ознайомитися з текстом постанови Кабінету міністрів України можна за посиланням.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області