back

Табір відпочинку «Барвінок» Ріпкинської гімназії імені Софії Русової - найкращий в області

27 листопада 2019

На розширеному засіданні обласної комісії з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей, було обговорено підсумки сезону – 2019.

Обласна комісія, зокрема, проаналізувала кількість залучених до відпочинку дітей, а також якість надання послуг відповідними закладами.

Колективам найкращих з них — табору відпочинку «Барвінок» з денним перебуванням дітей на базі Ріпкинської гімназії імені Софії Русової та позаміському табору «Веселка» КЗ «Удайцівський навчально-реабілітаційний центр» оголошено подяку голови облдержадміністрації.

Разом з нагородою Наталія Романова вручила і сертифікати на придбання необхідних для закладів речей.

Також найкращих спеціалістів у районах відзначили подяками Департамента сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Серед нагороджених і представниця з Ріпкинщини.

За якісну підготовку та проведення літньої оздоровчої кампанії 2019 року Подяку Департамента сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації оголошено:

Мохнач Антоніні Григорівні, головному спеціалісту відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ріпкинської райдержадміністрації.

— На щастя, цього року нам вдалося організувати не лише корисний та змістовний, а й безпечний відпочинок маленьких жителів області, — підсумувала Наталія Романова. — Проте вже від сьогодні маємо готуватися до сезону наступного року. Пропоную розробити дорожню карту дій для кожного закладу, щоб чітко розуміти, коли і як розпочинати черговий етап підготовки. Вже зараз при формуванні бюджетів 2020 року необхідно передбачати кошти на протипожежні засоби, щоб крок за кроком наближатися до стовідсоткового дотримання усіх вимог безпеки.

 




 

 

 


Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації
за інформацією Департамента інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації