back

У дитячому відділенні Ріпкинської ЦРЛ зроблено ремонт

26 листопада 2019

Дитяче відділення комунального закладу «Ріпкинська центральна районна лікарня» набуло оновленого вигляду: старі вікна та двері замінені на металопластикові, встановлено нову сантехніку, відремонтовано комунікації, зроблено косметичні ремонти у кімнатах для хворих, персоналу, лікарів (пофарбовано та пошпакльовано стіни і стелю, поклеєні шпалери), зроблено прибудову у вестибюлі для побутових речей.

Окрім того, у всіх відділеннях закладу зроблено ремонт душових та санвузлів, з’явилися нові меблі, баки для білизни, праска, дошка для прасування, електрична плитка, матраци, подушки, ковдри, постільна білизна та рушники.

Також першочергово проведені ремонти у палатах для ветеранів та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

Забезпечено комп’ютерною технікою та принтерами всі 18 робочих місць відділень лікарні, підведений інтернет.

Стаціонарне відділення КЗ «Ріпкинська центральна районна лікарня» розраховане на 150 ліжок, поліклінічне - на 150 відвідувань в зміну. Нині у закладі працює 28 лікарів та 94 молодших спеціалістів з медичною освітою.

Загалом для покращення умов перебування хворих у відділеннях комунального закладу «Ріпкинська центральна районна лікарня» районною владою прийнято рішення з районного бюджету виділити 390 тисяч гривень.


































Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації