back

Геннадій Поляк перевірив якість та строки відновлення перекриття даху Добрянської ЗОШ

18 жовтня 2019

Голова РДА Геннадій Поляк разом із начальником відділу освіти, сім'ї молоді та спорту РДА Леонідом Багмутом сьогодні, 18 жовтня, перевірили якість виконання робіт по перекриттю даху у Добрянській ЗОШ І-ІІІ ступенів та чи встигають будівельники працювати згідно затвердженого графіку.

Наразі в закладі після буревію, що стався 13 серпня цього року, відновлюють дах за проєктом «Капітальний ремонт покрівлі Добрянської ЗОШ І-ІІІ ст. по вул. Преображенська, 7 смт Добрянка, Ріпкинського району Чернігівської області», оперативно виготовленим райдержадміністрацією.

Уже виконано 80% запланованих робіт. До речі, вони проводяться з використанням сучасних матеріалів, екологічно безпечних та стійких до зовнішніх пошкоджень. Планується, що до кінця жовтня всі основні роботи по відновленню даху будуть завершені.

Також голова РДА поспілкувався з педагогами, батьківським комітетом та відповів на запитанння.

- Зараз ми робимо все можливе і неможливе аби якнайшвидше відновити дах до погіршення погодних умов. Прийнято правильне рішення стосовно того, щоб повністю зробити новий дах. Ми не стоїмо осторонь і хочемо підтягнути сюди все, що можна, бо в новоутвореній громаді легше живеться, коли все є, - зазначив голова райдержадміністрації Геннадій Поляк та особисто подякував за допомогу всій горностаївській громаді.

У ході розмови присутні ставили питання стосовно ремонту даху та строків закінчення робіт, придбання генератора, придбання автобуса для підвозу учнів, облаштування туалетів, функціонування Добрянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, ремонту доріг, ремонту класів та забезпечення миючими засобами.

Також голова РДА Геннадій Поляк привіз для потреб Добрянської ЗОШ бензопилу Stihl, обладнання для облаштування внутрішньої мережі швидкісного інтернету у всіх кабінетах закладу та ігровий набір Lego для першого класу.

Читати також: Керівництво району не стоїть осторонь проблем новостворюваної громади: ліквідовано наслідки негоди та відновлено дах Добрянської ЗОШ
На Ріпкинщині ліквідовуються наслідки негоди
















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації