back

Щодо ситуації з теплопостачанням

09 жовтня 2019

На сьогодні у більшості дошкільних, позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів району, які мають автономне опалення, у всі фельдшерські пункти, КЗ "Ріпкинська центральна районна лікарня" та КНП "Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги", подається теплопостачання.

Розпорядження розпочати опалювальний сезон з 7 жовтня 2019 року у закладах охорони здоров’я, будинках-інтернатах системи соціального захисту населення, дошкільних та загальноосвітніх закладах, об’єктах теплопостачання усіх форм власності, незалежно від типу споживання паливно-енергетичних ресурсів голова районної державної адміністрації підписав 4 жовтня 2019 року.

Разом з тим, на жаль, не забезпечені теплопостачанням 2 дошкільні навчальні заклади смт Ріпки (ДНЗ «Колосок» та ДНЗ «Веселка») та 2 загальноосвітні заклади (Ріпкинська гімназія імені Софії Русової та Ріпкинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2), в які теплопостачання подається централізовано Ріпкинською дільницею АТ «Облтеплокомуненерго». Причина - газопостачання припинено на всі об’єкти АТ «Облтеплокомуненерго» Чернігівської області, оскільки НАК «Нафтогаз України» не підтвердив номінації використання газу для АТ «Облтеплокомуненерго».

Наразі забезпечення теплом об’єктів - у процесі вирішення.


Відділ з питань житлово-комунального господарства
та цивільного захисту
районної державної адміністрації