back

Марії Луківні Дроган з Ріпок присвоєно звання "Почесний ветеран Чернігівщини"

01 жовтня 2019

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня, за ініціативою Організації Об’єднаних Націй, у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана.

Це свято – гарний привід висловити вдячність ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, багаторічну самовіддану працю, знання та мудрість.

З цієї нагоди сьогодні в обласному молодіжному центрі вітали заслужених ветеранів праці, учасників бойових дій та дітей війни.

Присутні вшанували пам'ять полеглих героїв-земляків, які віддали життя за волю й незалежність України, та поклали квіти до меморіальних стел загиблим бійцям АТО/ООС.

Під час заходу відзначили кращі районні ветеранські організації. За вагомий внесок у розвиток ветеранського руху нагороди отримали Бахмацька, Сновська та Чернігівська районні організації ветеранів. Відзнаки «Почесний ветеран Чернігівщини» та грамоти вручили активістам ветеранського руху, дітям війни.

Серед нагороджених і представники з Ріпкинщини.

Дроган Марія Луківна з смт Ріпки нагороджена відзнакою «Почесний ветеран Чернігівщини».

Божко Іван Васильович з смт Ріпки нагороджений Почесною грамотою Чернігівської обласної організації ветеранів України.

Святкового настрою присутнім додала концертна програма. Для гостей заходу звучали українські пісні у виконанні ветеранських хорових колективів з Мени, Сосниці, Сновська, Козельця і Городні.

\


 

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації