back

Обрано нового голову Громадської ради при РДА та розглянуто низку важливих питань

16 вересня 2019

Чергове засідання Громадської ради при Ріпкинській райдержадміністрації відбулося сьогодні, 16 вересня. Участь у засіданні взяла заступник голови РДА Світлана Тризна.

Перше питання порядку денного стосувалося змін у складі Громадської ради. Марію Мазко, голову Ріпкинської районної молодіжної громадської організації "Співдружність і партнерство активної молоді", яка очолювала Громадську раду при РДА, виведено із складу ГР за відповідною заявою.

Головою ради одноголосно обрано Миколу Голіка, очільника громадської організації «Ріпкинська місцева (районна) організація «Всеукраїнське фізкультурно-спортивного товариство «Колос». Заступником голови Громадської ради обрали Сергія Негра, голову Ріпкинського районного комітету профспілки працівників держустанов.

Далі, згідно порядку денного, громадські активісти обговорили питання "Соціальна підтримка дітей, які опинились у складних життєвих обставинах", інформацію про це надали директор Ріпкинського районного центру соціальних служб для сімʹї, дітей та молоді Леся Сидоренко та начальник служби у справах дітей Ріпкинської райдержадміністрації Валентина Савенко.

Про національно-патріотичне виховання молоді доповіли головний спеціаліст відділу освіти, сімї, молоді та спорту Ріпкинської райдержадміністрації Петро Транківський та директор Ріпкинського районного центру дитячої та юнацької творчості Тетяна Лях.

Про заходи з відзначення 76-ї річниці вигнання нацистських окупантів з Ріпкинщини та Дня селища Ріпки поінформував начальник відділу культури і туризму Ріпкинської райдержадміністрації Іван Атрощенко.

Про проведення в Ріпках футбольного фестивалю "Відкритий урок футболу" розповів Микола Голік, голова громадської організації «Ріпкинська місцева (районна) організація «Всеукраїнське фізкультурно-спортивного товариство «Колос».

Наступне засідання Громадської ради заплановано провести у листопаді.

 














 

 

 


Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації