back

На варті життя кожної людини. У Ріпках привітали рятівників

17 вересня 2019

Щорічно 17 вересня в Україні відзначається День рятівника. З нагоди свята в Ріпках привітали працівників та ветеранів Ріпкинського районного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

В урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Геннадій Поляк, голова районної ради Роман Шупель та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

- Люди, які вибрали професію рятівника, постійно на чергуванні, в повній готовності допомогти. Ваша праця вкрай необхідна – ви рятуєте життя людей. Держава піклується про вас, райдержадміністрація готова завжди всіляко допомагати вам. Дякую від імені всіх людей району, які почувають себе захищеними від усіляких надзвичайних ситуацій. Бажаю міцного здоров'я, успіхів у житті, добробуту вашим сім'ям, – звернувся до присутніх Геннадій Поляк та вручив кращим рятівникам відзнаки райдержадміністрації.

За вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

КОВАЛЬЧУКА Олександра Олексійовича, диспетчера 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Ріпки Управління ДСНС України в Чернігівській області.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено ГРИМАШЕВИЧУ Олегу Сергійовичу, командиру відділення 6-го державного пожежно-рятувального поста (смт Любеч) Управління ДСНС України в Чернігівській області.















Для покращення матеріального забезпечення рятівників, в рамках Цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту та пожежної безпеки Ріпкинського району на 2016-2020 роки, за кошти районного бюджету придбано 8 вісім літніх повсякденних робочих костюмів. Придбання спорядження стало можливим завдяки економії коштів під час закупівлі інших товарів через систему «ProZorro».








Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації