back

Геннадій Поляк: Бізнес - основа стабільності і розвитку

06 вересня 2019

Саме так можна охарактеризувати роль і значення малого і середнього бізнесу у зміцненні економіки, подальшому зростанні соціальних стандартів, як у цілому в державі, так і в нашому районі зокрема. Про це наголосив голова районної державної адміністрації Геннадій Поляк сьогодні, 6 вересня, на зустрічі з приватними підприємцями, яка проводилась в рамках відзначення Дня підприємця. Участь у заході взяв голова районної ради Роман Шупель.

- Сьогодні економіка району розбудовується завдяки підприємцям – ініціативним громадянам, які розвивають власний бізнес, створюють додаткові робочі місця, опікуються соціальним розвитком. Без приватного бізнесу неможливо уявити торгівлі, побутового обслуговування, транспорту, зв’язку та інших галузей економіки, - зазначив Геннадій Поляк.

До речі, на Ріпкинщині налічується 6 середніх підприємств, 58 малих підприємств та 474 фізичних осіб - підприємців. Дедалі відчутнішою є участь малого та середнього бізнесу в доходах бюджету. Так, у І півріччі 2019 року до місцевого бюджету надійшло 35 мільйонів гривень податків та зборів, одержаних від здійснення підприємницької діяльності (малого та середнього підприємництва), що на 6,7% більше, ніж у попередньому періоді минулого року.

Керівники району висловили слова вдячності всім підприємцям за їх наполегливу працю, активну громадську позицію, ініціативність, небайдужість до проблем як нашого району, так і в цілому нашої незалежної України.

На завершення зустрічі, голова районної державної адміністрації щиросердно побажав підприємцям та їх родинам миру, добробуту, міцного здоров’я, успіхів та невичерпної ділової енергії для втілення нових проектів й вагомих здобутків задля підвищення добробуту людей.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня підприємця України Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

ГУЧОК Наталію Василівну, фізичну особу – підприємця;

ОРЛОВСЬКОГО Сергія Федоровича, фізичну особу – підприємця.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

КОНОВАЛЕНКУ Сергію Олексійовичу, фізичній особі – підприємцю.








За повідомленням відділу економічного розвитку,
торгівлі та інфраструктури
районної державної адміністрації