back

Новий навчальний рік у Замглайській школі - з новим шкільним автобусом

02 вересня 2019

На Ріпкинщині сьогодні, 2 вересня, урочисто і святково розпочались заняття у 11 закладах загальної середньої освіти для 1683 учнів, серед яких - 147 першокласників.

Гостем святкових заходів з цієї нагоди в Ріпкинській гімназії імені Софії Русової та у Замглайській ЗОШ І-ІІІ ступенів став голова РДА Геннадій Поляк.

- Вітаю з Днем знань та початком нового навчального року! Сучасний світ змінюється занадто швидко і вимагає постійних знань. Людина, яка перестає вчитися, відстає від життя. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Знання - це сила! Всі діти - здібні, розумні, талановиті. Шановні вчителі! Знайдіть, виявіть ті таланти, здібності і розкрийте.Вам буде велика шана і хвала, вдячність на все життя.
Шановні педагоги, ми вдячні вам за розуміння, відданість своїй справі, ініціативу і довіру, безкорисливість і терпіння задля майбутнього дітей. Діти, будьте добрими, цінуйте працю вчителів. Особливо хвилюючий сьогодні день для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданний, цікавий шлях у день святковий з квітами та свіжістю оновлених класів.
Дорогі одинадцятикласники, цей навчальний рік стане останнім для вас за шкільними партами. Зміцнюйте свої крила і летіть до своєї мрії не бачачи перешкод. Будьте вільні, незалежні, впевнені в собі. Всім святкового настрою, здійснення всього задуманого, блискучих результатів, дружньої атмосфери, цікавих подій, уроків, мудрості і постійного прагнення бути кращими, чим вчора. Міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони - це сила.
Шановні вчителі, ми завжди залишаємося вашими учнями! Цьогоріч зроблено великі зміни на цей навчальний рік. Всі першачки Ріпкинського району отримають у подарунок портфоліо. До кінця місяця Ріпкинська гімназія імені Софії Русової отримає новий шкільний автобус на 30 місць. Отримають 100 відсоткову премію вчителі, техпрацівники, які найкраще підготували школу, класи до нового навчального року. Обдаровані діти щомісяця отримуватимуть стипендію в розмірі 300 гривень. Всі переможці олімпіад будуть преміюватися, а вчителі, які підготували переможців, будуть отримувати грошову винагороду,
- зазначив Геннадій Поляк.

Голова РДА вручив педагогам відзнаки обласного та районного рівня, керівникам закладів - сертифікати за перемогу у конкурсі на кращий дитячий заклад відпочинку району та учням - сертифікати про персональні стипендії Ріпкинської райдержадміністрації обдарованим дітям у галузі освіти.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти та з нагоди Дня знань Подяку голови Чернігівської обласної ради оголошено КОРЖ Наталії Миколаївні, директору Ріпкинської гімназії імені Софії Русової.

Геннадій Поляк також передав керівнику цього закладу сертифікат від Чернігівської обласної ради на 15 тисяч гривень для Ріпкинської гімназії імені Софії Русової.

Читати також: Пригімназійний табір "Барвінок" - переможець огляду-конкурсу на кращий дитячий заклад відпочинку району.

Призначено персональні стипендії Ріпкинської райдержадміністрації обдарованим дітям у галузі освіти.









У Замглайській ЗОШ І-ІІІ ступенів, вітаючи учасників свята, голова РДА Геннадій Поляк зокрема зазначив: "Новий навчальний рік для Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів починається дуже добре, з красивим новим шкільним автобусом, з гарним ремонтом. Все це завдяки ініціативності директора закладу, педколективу, техпрацівникам, а найбільше - батькам. Я завжди прислуховуюсь та чую вас, а також обгрунтовую кожне своє рішення. Дякую вам!"

Під час свята за ініціативи батьків на території Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів найменші учні школи разом із своїми батьками посадили саджанці кущів горобини чорноплідної для майбутньої алеї першокласників.

Після того, як пролунав перший дзвоник і урочисті заходи було завершено, гості Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом із директором прийшли на перший урок у перший клас. Тут голова РДА поспілкувався з вчителькою, батьками першокласників, а також вручив новенькі портфоліо найменшим учням школи.

За сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня знань Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

БАСОВИЧ Олену Леонідівну, учителя початкових класів Новояриловицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ріпкинського району Чернігівської області;

КОВАЛЕНКО Тетяну Володимирівну, учителя зарубіжної літератури Ріпкинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Ріпкинського району Чернігівської області;

КУЗЬМЕНКО Людмилу Олександрівну, методиста районного методичного кабінету відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ріпкинської районної державної адміністрації.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено ГАРУС Ірині Миколаївні, вихователю Ріпкинського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №2 «Колосок».


















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації