back

Пригімназійний табір "Барвінок" - переможець огляду-конкурсу на кращий дитячий заклад відпочинку району

07 серпня 2019

На Ріпкинщині щорічно проводиться огляд-конкурс на кращий дитячий заклад відпочинку району.

Основними завданнями Конкурсу є підвищення рівня та якості послуг, що надаються закладами, узагальнення та поширення кращого досвіду організації відпочинку дітей, стимулювання інноваційної діяльності, розробки новітніх технологій у сфері відпочинку дітей, поліпшення матеріально-технічної бази закладів, підвищення професійного рівня працівників закладів освіти району.

Районна комісія з проведення огляду-конкурсу на кращий дитячий заклад відпочинку району сьогодні, 7 серпня, на своєму засіданні підбила підсумки цьогорічного сезону.

- Приємно те, що цьогоріч всі 11 пришкільних таборів, що працювали у районі, подали заявки на участь у конкурсі, - зазначила заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна, яка керувала роботою комісії.

Провідний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту РДА Марина Пономаренко повідомила присутнім, що цього літа на Ріпкинщині з 29 травня по 13 червня 2019 року на базі Добрянської, Замглайської, Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Радульської, Великозліївської, Вербицької, Новоукраїнської, Новояриловицької, Олешнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гучинської ЗОШ І-ІІ ступенів та Ріпкинської гімназії імені Софії Русової працювали 11 пришкільних таборів з денним перебуванням дітей.

Табори відвідали 818 дітей, що складає 51,3 % учнів району.

Комісія ретельно вивчила подані на розгляд матеріали діяльності таборів, відзначила, що документи, подані на огляд-конкурс відповідають критеріям оцінювання, таким як відповідність діяльності закладу його типу, створення безпечних умов відпочину дітей, якості організації харчування, відповідності форм і методів виховної роботи, організації трудового процесу, створення належних умов праці та простою більшістю голосів присутніх визначила переможців конкурсу.

За результатами конкурсу І місце посів пришкільниий табір «Барвінок» Ріпкинської гімназії імені Софії Русової. Цей заклад братиме участь в обласному етапі огляду-конкурсу на кращий заклад оздоровлення та відпочинку Чернігівщини у 2019 році.

На ІІ місці - пришкільниий табір «Ромашка» Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів і III місце зайняв пришкільний табір «Усмішка» Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.






















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації