back

До уваги осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю!

24 червня 2019

Департаментом культури і туризму, національностей та релігії Чернігівської обласної державної адміністрації буде проведено обласний фестиваль – конкурс творчості осіб з інвалідністю «Сіверські Барви життя».

Фестиваль буде проводиться за такими видами мистецтв:/p>

Музичне та театральне мистецтво:

- вокально-хоровий жанр;

- хореографічний жанр;

- театральне мистецтво;

- художнє читання;

- циркове мистецтво, оригінальний жанр;

- інструментальне виконання;

- авторська пісня.

- Художня творчість:

- образотворче мистецтво;

- декоративно-прикладне і народне мистецтво;

- скульптура;

- фото.

Літературне мистецтво:

- мала проза;

- поезія.

До участі запрошуються особи з інвалідністю, які представляють різні види мистецтва в аматорському та професійному виконанні індивідуально або колективно, громадські об’єднання (організації) осіб з інвалідністю. Учасниками Фестивалю - конкурсу можуть бути як громадяни України, так і представники інших держав світу, що проживають на території Чернігівської області.

Для участі у фестивалі необхідно надіслати електронною поштою до 01 вересня 2019 року організаційному комітету заповнену заявку та анкету.

Заявки подаються на електронну адресу Обласного центру народної творчості [email protected] (з поміткою – для участі у Обласному фестивалі-конкурсі творчості осіб з інвалідністю «Сіверські Барви життя»). Телефони оргкомітету для довідок: 098-335-28-16 (Тетяна Олександрівна), 097-240-33-52 (Юрій Юрійович).


За повідомленням увравління соціального захисту населення
районної державної адміністрації