back

Нам не забути жертв війни, навіки у пам’яті нашій живі!

21 червня 2019

Щороку 22 червня українці відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. 78 років відділяють нас від тієї страшної дати - 22 червня 1941 року - початку Другої світової війни, найтрагічнішої війни в історії людства, яка забрала мільйони життів та перетворила у руїни тисячі міст і сіл.

З цієї нагоди сьогодні, 21 червня, в Ріпках у парку Слави ветерани разом з громадськістю, духовенством та представниками органів влади вшанували пам’ять українських борців, які в різні часи воєнного лихоліття захищали рідну землю від ворогів.

До заходу долучилися голова райдержадміністрації Геннадій Поляк, заступник голови РДА Світлана Тризна, заступник голови районної ради Світлана Ткаченко, заступник ріпкинського селищного голови Світлана Драч та в.о. голови Ріпкинської районної організації ветеранів України Олександр Голік.

Учасники заходу поклали квіти до братської могили воїнів-визволителів, обеліску Слави, меморіального комплексу Героям АТО та Небесної Сотні.

Хвилиною мовчання присутні вшанували жертв війни та всіх загиблих героїв, які в різні воєнні часи захищали рідну землю від ворогів.

Заупокійну літію за полеглими відправів Благочинний Ріпкинського району отець Іоанн (Голоботовський).














Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації