back

Вітання приймають держслужбовці

21 червня 2019

Цієї неділі державні службовці України відзначають своє професійне свято.

Напередодні Дня державної служби України, сьогодні, 21 червня, у залі засідань районної державної адміністрації державних службовців Ріпкинщини вітали голова районної державної адміністрації Геннадій Поляк та голова районної ради Роман Шупель.

- Дякую кожному з вас за клопітку працю, за те, що з повною віддачею працюєте задля людей, району і держави. Довіра до влади починається з державного службовця, який має гнучко реагувати на потреби і запити сучасного суспільства. Нехай ваша щоденна робота викликає повагу громадян та колег. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку, - зазначив Геннадій Поляк та вручив почесні відзнаки.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня державної служби Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

МЕЛЬНИЧЕНКО Ірині Миколаївні, начальнику фінансового управління районної державної адміністрації.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня державної служби Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

ЛИТВИН Ірину Олексіївну, головного спеціаліста відділу звітності та бухгалтерського обліку Управління Державної казначейської служби України у Ріпкинському районі;

СУСЛО Ніну Семенівну, головного спеціаліста служби у справах дітей районної державної адміністрації;

ЧАВУ Ларису Михайлівну, начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності – головного бухгалтера фінансового управління районної державної адміністрації.






















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації