back

Як зробити цікавим і активним дозвілля молоді влітку?

06 червня 2019

Саме це питання, ініційоване громадськістю, викликало жваве обговорення на засіданні Громадської ради при РДА, яке відбулося сьогодні, 6 червня в райдержадміністрації. Проводила засідання голова Громадської ради Марія Мазко.

Фахівці по роботі з дітьми та молоддю поінформували громадських активістів, яка проводиться робота в даному напрямку та, які планується організувати спортивні, культурно-масові заходи цього літа.

- Це питання дуже актуальне та важливе. Ми повинні всі спільно докласти максимум зусиль щодо організації різноманітних заходів для дітей та молоді. Оскільки вільний час дитини чи молодої людини, як ми його організовуємо, куди спрямовуємо - є складовою розвитку особистості, однією із тих цеглин, якими ми закладаємо фундамент духовного світу, - зазначила заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна.

Громадськість наголосила, під час літніх канікул необхідно посилити батьківський контроль та відповідальність за дітей.

Також під час засідання обговорено впровадження медичної реформи в районі. Головний лікар лікар комунального некомерційного підприємства «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ріпкинської районної ради Віра Семендяй надала роз'яснення з цього питання та відповіла на запитання присутніх.

Громадські активісти ознайомилися із Постановою Кабінету Міністрів України №353 від 24 квітня 2019 року "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 та вирішили внести зміни у Положення про Громадську раду при Ріпкинській РДА відповідно до цієї постанови.

Наступне засідання Громадської ради при РДА вирішено провести орієнтовно 11 вересня.
















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації