back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

05 червня 2019

Сьогодні голова райдержадміністрації Геннадій Поляк провів нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники підрозділів поінформували про заходи, здійснені протягом тижня щодо забезпечення правопорядку в районі.

Начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев повідомив, що протягом тижня надзвичайних подій у районі не відбулось. У відповідь на занепокоєння голови РДА щодо фактів викрадення дітей у країні начальник відділення поліції зазначив, що на території району таких фактів не зафіксовано. Юрій Іванішев звернув увагу на можливість створення додаткового робочого місця підрозділу у Любецькій громаді, а саме введення посади поліцейського на допомогу дільничному офіцеру поліції.

Про діяльність Ріпкинського відділу Чернігівської місцевої прокуратури поінформував прокурор відділу Микола Рубіс. Наразі, зокрема, виноситься вирок по кримінальному провадженню стосовно керівника одного з підприємств району.

За інформацією начальника Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолія Криси протягом тижня відбулась одна пожежа в смт Ріпки через несправність електричної проводки. Горів гараж, жертв та постраждалих не було. Особовий склад підрозділу проводить інструктажі відпочиваючих на водоймах щодо правил безпечної поведінки під час літнього відпочинку. Запланований такий захід і на Голубих озерах в с. Олешня.

У продовження наради про свою роботу звітували прикордонники. А саме, начальник відділу прикордонної служби «Добрянка» Олександр Сайко поінформував, що на ділянці відповідальності підрозділу результати безпекової та економічної діяльності позитивні. Наразі на контролі знаходиться питання посиленого несення служби в рамках проведення Європейських ігор у столиці Республіки Білорусь з 21 червня. Також зазначив, що розпочався туристичний сезон, у зв’язку з чим збільшилась кількість чартерних рейсів на південь України з боку закордоння.

Ярослав Бакун, начальник відділу прикордонної служби «Задеріївка» Чернігівського прикордонного загону, доповів, що протягом місяця співробітниками відділення складено 8 протоколів за ст. 85 ч. 3 КУпАП (порушення правил рибальства) та 2 протоколи за ст. 202 КУпАП (порушення прикордонного режиму). Ознак порушення державного кордону зафіксовано не було.

Начальник оперативно-розшукового відділу з місцем дислокації в населеному пункті Добрянка оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління ДПСУ Микола Кухар поінформував про результати проведення операції «Мігрант» на території району та спільних рейдів з рибною охороною. Керівник зазначив, що співробітниками підрозділу проводяться заходи з відпочиваючими та заходи з профілактики терористичних загроз.

На закінчення наради голова райдержадміністрації Геннадій Поляк звернув увагу на те, що районна державна адміністрація готова надати будь-яку допомогу силовикам у вирішенні нагальних питань в межах компетенції та чинного законодавства. Також, голова РДА підкреслив важливість взаємодії правоохоронних органів з метою забезпечення законності та правопорядку на території району та з метою профілактичної роботи з жителями району та гостями.












За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації