back

Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати!

11 квітня 2019

Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я, спрямований на залучення широкої уваги громадськості до проблем і питань здоров’я. Саме в цей день створена Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ).

Напередодні Всесвітнього дня здоров’я в читальному залі районної бібліотеки для дорослих відбулась година здоров’я на тему «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати», на яку завітали учні старших класів Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Лікар-педіатр Ріпкинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Яніна Лемішко розповіла присутнім про важливі речі в житті кожної людини - як зробити свій організм здоровим. Учні дізналися, як треба правильно будувати свій розпорядок дня, які продукти і в якій кількості необхідно вживати в їжу, яку роль в житті людини відіграє гігієна, як правильно відпочивати від розумової та емоційної перенапруги, чим шкідливі комп’ютери і мобільні телефони.

Також охочі мали змогу взяти участь у бліц-вікторині «Молодь обирає здоров’я» та ознайомитися з виставкою літератури «Не шкодь своєму здоров’ю», на якій представлені матеріали про здоровий спосіб життя, руйнівну дію на організм людини шкідливих звичок, лікувальну фізкультуру тощо.










За повідомленням відділу культури і туризму
районної державної адміністрації