back

Про підведення підсумків архівних установ області говорили на колегії

21 лютого 2019

У Державному архіві Чернігівської області днями відбулося розширене засідання колегії, на якому підвели підсумки роботи архівних установ області у 2018 році та визначили завдання на 2019 рік. У засіданні взяли участь начальники архівних відділів, секторів райдержадміністрацій, міських рад, керівники трудових архівів.

Ріпкинський район на колегії представляла начальник архівного відділу Ріпкинської райдержадміністрації Алла Кушнеренко, яка доповіла учасникам про забезпечення збереженості та організацію упорядкування документів установ району, що є джерелами формування архівного відділу.

Учасники колегії обговорили питання щодо зміцнення матеріально-технічної бази Держархіву області, архівних відділів, секторів райдержадміністрацій, міських рад, забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду, поповнення його документами з історії регіону, реалізації доступу до відомостей, що містять архівні документи, забезпечення збереженості соціально значущих документів ліквідованих установ області, обслуговування громадян та юридичних осіб за їхніми зверненнями, виставкової діяльності, популяризації архівних документів через засоби масової інформації. Колегія прийняла рішення, спрямоване на поліпшення умов зберігання документів, виконання пріоритетних завдань архівної галузі в 2019 році.






За інформацією архівного відділу РДА,
Державного архіву Чернігівської області