back

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

11 лютого 2019

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-а річниця виведення військ з Республіки Афганістан.

З цієї нагоди сьогодні, 11 лютого, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Кухаренко, голова районної ради Роман Шупель разом з головою Ріпкинського районного відділення Чернігівського обласного відділення Української Спілки ветеранів Афганістану Олександром Зогим, ріпкинським селищним головою Сергієм Гарусом, представниками райвійськкомату та громадськості побували на кладовищах в Ріпках.

До цих меморіальних заходів приєдналися і батьки загиблого воїна-"афганця" Анатолія Жовтка.

Вони поклали квіти та гірлянди на могили воїнів-"афганців" Анатолія Жовтка та Віктора Гайдая, а також на могили загиблих воїнів, учасників АТО Дмитра Шелупця та Дмитра Куриленка.

Присутні схилили голови перед світлою пам’яттю полеглих, вшанували тих, кому довелося воювати в чужих країнах, хвилиною мовчання.

Цього дня головний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Петро Транківський разом з головою Ріпкинського районного відділення Чернігівського обласного відділення Української Спілки ветеранів Афганістану Олександром Зогим, представниками громадськості та депутатами Мохначівської сільської ради поклали гірлянду на могилу загиблого воїна-"афганця" Леоненка в селі Галків та вшанували пам’ять героя хвилиною мовчання.






















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації