back

Відбулося звітне засідання Громадської ради при райдержадміністрації каденції 2017-2018 років

11 лютого 2019

Каденція Громадської ради 2017-2018 років при Ріпкинській райдержадміністрації підходить до завершення. У п'ятницю, 8 лютого, громадські активісти провели своє останнє, звітне засідання.

Участь у роботі зібрання взяла керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Кухаренко.

Вела засідання голова Громадської ради Римма Олексенко.

Згідно порядку денного, голова Громадської ради Римма Олексенко прозвітувала про діяльність громадської ради при Ріпкинській районній державній адміністрації у 2017-2018 роках. Докладніше зі звітом можна ознайомитися тут.

Від всіх членів громадської ради вона подякувала керівнику апарату РДА Тетяні Кухаренко та всім доповідачам на засіданнях за всебічну підтримку, безпосередню участь та допомогу у роботі ради. Підводячи підсумки вона зазначила, що абсолютна більшість членів ради відвідували засідання, були активними, небайдужими, мали громадську, активну позицію. Римма Олексенко висловила сподівання, що у наступній Громадській раді не буде «пасивних активістів» і працюватиме вона ефективніше.

- Керівництво райдержадміністрації та адміністрація в цілому відкриті до спілкування з представниками громадськості незалежно від присутності у складі Громадської ради, а також для пропозицій громадськості щодо налагодження діалогу влади та громадськості. Влада готова прислухатися до конструктивної критики і виважених пропозицій. Я висловлюю сподівання на подальшу спільну роботу задля пошуку рішень проблем, які турбують громаду Ріпкинщини. Так як вже розпочато роботу з формування нового складу Громадської ради при Ріпкинській райдержадміністрації на 2019-2020 роки. Можливо, не з усіх питань ми дотримуємось спільної думки, проте у нас відбувається конструктивний діалог, дискусія, в ході якої ми знаходимо спільну мову. Тому за каденцію 2017-2018 років із більшості питань нам вдалось досягти порозуміння і прийняти рішення, - зазначила керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Кухаренко.












Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації