back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

06 лютого 2019

В.о. голови райдержадміністрації Олександр Андрушко сьогодні, 6 лютого, провів нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку в районі.

Зокрема, начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев повідомив, що протягом тижня зареєстрований випадок пограбування. Триває підготовка до проведення виборів Президента України. Повідомлень про незаконні дії під час проведення передвиборної агітації до відділення поліції не надходило.

Олександр Артеменко, начальник Ріпкинського відділу Чернігівської місцевої прокуратури, поінформував, що установа працює у плановому режимі. Надав інформацію про накладення значного штрафу на одну з організацій району за невиконання судового рішення.

Про роботу відділу прикордонної служби «Добрянка» доповів його начальник Олександр Сайко. Протягом звітного періоду на ділянці відповідальності зафіксовані дві спроби перевезення наркотичних засобів через державний кордон, виявлена одна телескопічна палиця, складено одинадцять протоколів про адміністративні порушення, за якими стягнуто штрафів на суму 25 тисяч гривень, зафіксовано п’ять випадків спрацювання бази Інтерполу. Крім того, підрозділом проводяться превентивні заходи в рамках підготовки до виборів Президента України.

Начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса доповів, що протягом тижня в районі надзвичайних подій не було. Паводкова ситуація стабільно-контрольована.

Сергій Минько, т.в.о. військового комісара Ріпкинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, поінформував про заходи, які вживаються підрозділом щодо відбору громадян на військову службу за контрактом.

У плановому режимі працює відділ прикордонної служби «Задеріївка», як поінформував його начальник Ярослав Бакун. Наразі у відділі проводиться навчальна робота з військовослужбовцями строкової служби.

На закінчення наради Олександр Андрушко, в.о. голови РДА, акцентував увагу керівників правоохоронних органів на дотримання законності під час проведення виборів Президента України та надав доручення щодо підготовки до паводкової ситуації, врегулювання питання інформованості про проведення планових заходів мисливськими господарствами району та проведення якісної роботи по відбору громадян на контрактну військову службу.










За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації