back

До районної державної адміністрації завітали вертепи щедрувальників

11 січня 2019

Віками живе поміж українців упевненість: якщо до оселі напередодні Нового року за старим стилем завітали щедрувальники, то рік неодмінно буде гарним, як щирі пісні і привітання, щедрим, як зерна посівальників.

Підтримуючи добру традицію, сьогодні, напередодні Щедрого вечора, вертепи щедрувальників Ріпкинського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Веселка», Ріпкинського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №2 «Колосок», районного центру дитячої та юнацької творчості, районного будинку культури завітали до районної державної адміністрації.

Одягнені у колоритні вбрання, вони вразили усіх своєю артистичністю, майстерним виконанням та додали гарного настрою розмаїттям різдвяних пісень, колядок, щедрівок та засівалок.

За добрі слова, подаровані всім посмішки та святковий настрій від імені всіх працівників подякували щедрувальникам і вручили гостинці виконуючий обов'язки голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко та заступник голови районної ради Світлана Ткаченко.
































Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації