back

Працівників органів місцевого самоврядування Ріпкинщини привітали із професійним святом

07 грудня 2018

Сьогодні в Україні відзначається День місцевого самоврядування. З цієї нагоди у Ріпках відбулися урочисті збори, на яких вітали депутатів та працівників виконавчих органів районної, сільських та селищних рад.

До присутніх на урочистостях звернувся виконуючий обов'язки голови Ріпкинської районної державної адміністрації Олександр Андрушко.

- Робота в органах місцевого самоврядування - це велика відповідальність, яка невпинно зростає разом із проведенням у нашій країні процесів децентралізації та об’єднання територіальних громад. Реформа децентралізації наближає нашу державу до європейського майбутнього. Вона покликана об’єднати зусилля влади й громади до вирішення нагальних питань населених пунктів та дає ширші можливості для цього. І тільки ініціатива на місцях зможе допомогти успішно завершити реформу децентралізації, - зазначив Олександр Андрушко.

Він привітав представників самоврядних інституцій зі святом та вручив відзнаки райдержадміністрації та обласної державної адміністрації.

Свої концертні номери подарували присутнім на урочистостях вихованці Ріпкинської школи мистецтв, Ріпкинського районного Центру дитячої та юнацької творчості та учасники художньої самодіяльності районного будинку культури.

За вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

ГАРУСУ Сергію Володимировичу - Ріпкинському селищному голові.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування:

Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

ДРАГУНА Олександра Анатолійовича

- депутата Ріпкинської районної ради;

КРАВЧЕНКО Тетяну Миколаївну

- Горностаївського сільського голову;

ЛІТОШКА Ігоря Миколайовича

- Красківського сільського голову;

ПІГОР Олександру Іванівну

- Неданчицького сільського голову;

РУДЕНОК Ніну Михайлівну

- Гучинського сільського голову;

ШУГАЛІЙ Ганну Іванівну

- головного бухгалтера Вербицької сільської ради.

 






















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації