back

До уваги інститутів громадянського суспільства

05 грудня 2018

Повідомлення
про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при районній державній адміністрації

З метою виконання завдань, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» Ріпкинська районна державна адміністрація анонсує створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації.

З метою забезпечення відкритого, прозорого і публічного формування нового складу громадської ради, Ріпкинська районна державна адміністрація запрошує представників громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку та провадять діяльність на території України долучитися до цього процесу та надати кандидатури до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів.

Надсилайте заяви на участь в ініціативній групі на адресу Ріпкинської районної державної адміністрації: вул. Святомиколаївська, 85, смт Ріпки, Чернігівської області, 15000, e-mail: [email protected], у письмовій формі до 22 грудня 2018 року включно.

У разі виникнення запитань, звертайтесь до Білан Галини Леонідівни, загальний відділ, організаційної роботи та контролю апарату районної державної адміністрації, тел.: (04641)2-24-43.



Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації