back

План з призову громадян на строкову службу має бути виконаний стовідсотково

16 листопада 2018

Таке завдання поставив заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Сергієнко перед керівниками районних призовних комісій під час розширеного засідання обласної призовної комісії 16 листопада, яке проходило у режимі відноконференцзв'язку.

Участь у заході від Ріпкинщини взяли заступник голови РДА Світлана Тризна, керівник апарату РДА Тетяна Кухаренко, головний спеціаліст спеціаліст по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату РДА Анатолій Дебелий та т.в.о військового комісара районного військового комісаріату Олександр Іолкін.

Наразі план виконується на 68%. Стовідсотково спрацювали Бобровицький, Носівський, Сновський та Сосницький райони. Гарні показники також має місто Новгород-Сіверський. Нагадаємо, що на Чернігівщині має бути призвано 549 осіб.

До завершення осіннього призову залишається менше двох тижнів. Тож з вимогою активізувати виконання поставлених задач з призову громадян на строкову військову службу до представників районних військкоматів також звернувся військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Олександр Криворучко.









 

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації