back

Шановні зв’язківці Ріпкинщини!

16 листопада 2018

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята, Дня працівників радіо, телебачення і зв’язку!

У сучасних складних умовах російської агресії проти нашої країни ви щоденно забезпечуєте високий рівень комунікацій та інформування суспільства про події в Україні і світі.

Ріпкинщина як прикордонний район перебуває на передньому краї інформаційної війни. Тож надзвичайно важливо, щоб у кожній оселі лунало українське слово, звучала актуальна і правдива інформація про соціальні, економічні та культурні події в житті району, області та держави, про глобальні зміни, які зараз тут відбуваються.

Надзвичайно важливо, щоб кожна людина, навіть у найвіддаленішому селі Ріпкинщини, відчувала себе невід’ємною і важливою частиною великої України.

Тектонічні перетворення, які розпочалися в українському телерадіопросторі, вже приносять відчутні позитивні результати: українська мова стає домінуючою в ефірі вітчизняних телерадіокомпаній, а розвиток технологій новітнього зв’язку проголошено одним із пріоритетних напрямів реформ.

Саме на вас у цей непростий період покладається важлива місія захисту та розширення нашого інформаційного простору, де категорії свободи слова, редакційної незалежності, ефективної комунікації і поширення об’єктивної та правдивої інформації незалежно від державних кордонів дають чіткий дороговказ для європейського поступу українського суспільства.

Тому у день професійного свята журналістам електронних ЗМІ бажаю багато приємних інформаційних приводів та цікавих ідей, розширення кола глядачів, слухачів та читачів, людям, які забезпечують якісний зв’язок на теренах району — належних технічних можливостей і своєчасної модернізації обладнання. А всім разом — миру, добробуту та успіхів як у професійному, так і в особистому житті!

 


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО