back

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

16 листопада 2018

У райдержадміністрації сьогодні, 16 листопада, відбулося чергове десяте засідання Громадської ради.

Участь у роботі зібрання взяла заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна.

Згідно порядку денного, представники громадськості першим заслухали питання про оздоровлення дітей та учнівської молоді району, про що доповіла головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту РДА Антоніна Мохнач.

Про стан виконання районної програми розвитку фізичної культури та спорту Ріпкинського району на 2017-2020 роки поінформував головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту РДА Петро Транківський.

Заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна представила громадським активістам проекти заходів до Дня Гідності та Свободи, до Дня вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу 1932-1933 років, голодоморів 1921-1922, 1946-1947 років в Україні та до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Представники громадськості висловили свої думки стосовно формату проведення зазначених заходів. Заступник голови РДА закликала активістів активніше долучатися до участі у заходах.

Про надання житлових субсидій громадянам у цьому році згідно постанови Кабінету Міністрів України № 329 від 27.04.2018 надав роз’яснення заступник начальника управління соціального захисту населення голови районної державної адміністрації Валерій Кононенко та відповів на запитання присутніх.

Наступне засідання громадська рада запланувала провести 21 грудня 2018 року.

 
















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації