back

Дитина-сирота отримала житло в Ріпках

15 листопада 2018

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко вчора, 14 листопада, вручив Діані Бойчук, особі з числа дітей-сиріт, ключі від її першого житла.

Привітали дівчину з цією знаковою подією у її житті також заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна та секретар ріпкинської селищної ради Людмила Литвинюк.

Відтепер 22-річна Діана володіє однокімнатною квартирою в смт Ріпки по вулиці Парковій, придбаною за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Її вартість – більше 211 тисяч гривень. Квартира, загальною площею 34,5 кв.м., повністю придатна для проживання, розташована на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку.

- Держава піклується про дітей-сиріт, бо вони потребують такої підтримки. У 2017 році, чи не вперше за роки незалежності нашої країни, відповідно до постанови Кабінету міністрів України, виділено кошти з Державного бюджету на придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та особам із їх числа. Завдяки цьому влада повинна забезпечити кожну дитину, за яку відповідає держава, впевненим стартом для дорослого життя – власним житлом, – наголосив Борис Мелашенко.

Керівники побажали Діані аби у новому житлі у неї панував добробут, злагода та благополуччя. Дівчина в свою чергу висловила щиру вдячність за турботу та приділену увагу, поділилася своїми планами на майбутнє та зазначила, що докладатиме зусиль аби створити затишок у новому помешканні.
















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації