back

Робочий візит заступника голови РДА Світлани Тризни у Горностаївку, Нові Яриловичі та Олешню

09 листопада 2018

Нині в галузях соціально-культурної сфери акумулюються соціальні інтереси різних верств населення, тому що вони безпосередньо націлені на задоволення людських потреб в культурно-освітньому та інтелектуальному розвитку, охороні здоров’я, відпочинку тощо.

Саме тому ці питання постійно перебувають на контролі районної влади. Робочі поїздки в населені пункти, виїзні прийоми громадян – то дієвий фактор вивчення реального стану справ на місцях. Саме такого принципу роботи дотримуються керівники району.

Тож заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна сьогодні, 9 листопада, з робочим візитом побувала у декількох закладах освіти, культури та медицини району.

У Горностаївці заступник голови РДА разом із секретарем Горностаївської сільської ради Галиною Щевкун оглянула стан приміщення сільського клубу.

Наразі у будівлі проводяться ремонтні роботи за кошти бюджету сільської ради, вже пофарбовано фасад приміщення, ремонтується дах, планується провести внутрішній ремотн.

Завідуючий Горностаївським сільським клубом Микола Мозговий показав керівництву кімнати, де розміщується більярдний стіл, стіл для гри в теніс, бібліотека, музей, приміщення, де проходять різні масові заходи.

Перед клубом розпочато встановлення дитячого майданчака, придбаного також за кошти бюджету сільської ради. Через погодн умови виконавчим комітетом прийнято рішення завершити роботи весною.

















Далі Світлана Тризна відвідала Новояриловицьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Тут вона разом із директором закладу Любов'ю Багмут обговорила ряд важливих питань, окремі проблеми в діяльності освітнього закладу, проінспектувала наявний температурний режим у школі, який відповідає загально задекларованим нормативам, організацію харчування та освітнього процесу, зокрема, як впроваджується проект "Нова українська школа" у першому класі.















Потім заступник голови РДА Світлана Тризна побувала у Олешнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені С.Ф.Русової. Директор школи Петро Куліш показав заступнику класні кімнати, зокрема клас першокласників, які вже вчаться по-новому, у рамках освітньої реформи "Нова українська школа", також керівники побували у шкільній майстерні та обговорили нагальні питання.

У Олешні Світлана Тризна також оглянула приміщення фельдшерсько-акушерського пункту. У кімнатах тепло, опалення на твердих видах палива, проводяться внутрішні ремонтні роботи. Заступник поцікавилася станом укладення декларацій сімейних лікарів з жителями Олешнянської сільської ради.














Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації