back

У Ріпках привітали працівників культури

08 листопада 2018

Сьогодні, напередодні професійного свята працівників культури та майстрів народного мистецтва, яке в Україні щорічно відзначається 9 листопада, в районному будинку культури вітали представників галузі.

Теплі слова на адресу фахівців культури звучали від голови районної державної адміністрації Бориса Мелашенка, начальника відділу культури і туризму РДА Івана Атрощенка, в.о. ріпкинського селищного голови Людмили Литвинюк та гостей Ріпок - заступника куликівського селищного голови з гуманітарних питань Володимира Повозника та начальника управління освіти, культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту Куликівської селищної ОТГ Світлани Масльонки.

—  Дуже приємно, що Ріпкинщина багата на творчі таланти, які виростила та ростить наша земля. А влада всіляко допомагає у цьому. Зроблено капітальний ремонт районного будинку культури, переведено газову котельню школи мистецтв на альтернативний вид палива та встановлено твердопаливний котел, зроблено опалювальну систему та відремонтовано частину приміщення районного історико-краєзнавчого музею. Загалом витрачено майже 1,5 мільйона гривень коштів державної субвенції та місцевого бюджету. Тож будемо й надалі зберігати, примножувати, те що маємо, та розвивати культурний потенціал Ріпкинщини, — звернувся до учасників заходу голова РДА Борис Мелашенко і побажав працівникам культури втілення найяскравіших творчих ідей та задумів, натхнення у такій необхідній справі розвитку національної культури на благо духовного збагачення нашої держави та Ріпкинщини.

По закінченню урочистостої частини присутнім у залі подарували святковий концерт аматори художньої самодіяльності Куликівського будинку культури.

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

ШОПІНА Артема Олексійовича, директора Добрянської дитячої музичної школи,

КРАВЧЕНКО Наталію Миколаївну, викладача музично-теоретичних дисциплін Ріпкинської школи мистецтв,

ГЛАДКУ Ольгу Олександрівну, ветерана бібліотечної справи, колишню завідуючу Красківською сільською бібліотекою.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

ПИСАРЄВУ Владиславу Борисовичу, диригенту естрадно-духового оркестру Ріпкинського будинку культури,

БАРАНУ Олегу Борисовичу, завідувачу Вороб’ївським сільським клубом.





































 

 


Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації