back

Нарада з керівниками правоохоронних органів району

17 жовтня 2018

Перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Андрушко сьогодні, 17 жовтня, нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур району розпочав із вручення Ріпкинському РВ УДСНС України в Чернігівській області документації на компресор, який придбано для забезпечення якісного функціонування районного відділу УДСНС.

У продовження наради начальник Ріпкинського ВП Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев повідомив, що на вихідних святкування Дня захисника України у районі пройшло без надзвичайних подій. 15 жовтня у лісі поблизу смт Добрянка загубився 72-річний громадянин, пошук якого тривав добу. Громадянина знайшли живого та здорового. 16 жовтня обікрали старовірську церкву в смт Добрянка, зникли ікони. Вживаються заходи по виявленню злочинців.

Анатолій Криса, начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області, повідомив, що 15 жовтня відбулась пожежа житлового будинку через перегрів пічного обладнання в с. Вербичі. Господаря врятували місцеві жителі, наразі його здоров’ю ніщо не загрожує. 5 осіб особового складу, що знаходились в Ічнянському районі з метою ліквідації надзвичайної події, повернулись у район. В Ічнянському районі наші рятувальники надавали допомогу з розвантажування будівельних матеріалів та підготовки пожежних ємностей. Наразі троє інших рятувальників Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області поїхали в Ічнянський район.

За інформацією Ярослава Бакуна, начальника відділу прикордонної служби «Задеріївка» Чернігівського прикордонного загону, протягом звітного періоду співробітниками відділення складено 6 протоколів за статтею 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення (вихід на водні об’єкти поза встановленими пунктами базування) та 1 протокол за статтею 85 частина 1 – незаконний вилов риби. Також начальник відділення повідомив, що підрозділом проводяться заходи щодо прийому військовослужбовців строкової служби. Зокрема, у співпраці з районним військовим комісаріатом здійснюється відбір призовників для служби у відділі прикордонної служби «Задеріївка».

У роботі наради взяля участь керівник апарату РДА Тетяна Кухаренко.

Перший заступник голови РДА Олександр Андрушко акцентував особливу увагу на деяких аспектах діяльності правоохоронних органів та надав окремі рекомендації та доручення.












За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації