back

Шановні захисники України!

14 жовтня 2018

У День українського козацтва і Покрови пресвятої Богородиці сердечно вітаємо наших мужніх воїнів і всіх патріотів рідної землі з головним військовим святом країни – Днем захисника України!

Цей знаменний день поєднує в собі силу віри і звитяги, героїзм і хоробрість різних поколінь українців, які протягом століть відстоювали своє право на волю і свободу, вели самовіддану боротьбу за незалежність і відродження нашої державності.

Нинішні захисники Батьківщини – українські військові, бійці добровольчих батальйонів, волонтери наслідують традиції українських героїв і демонструють ворогу й усьому світу велич українського бойового духу, прагнення нашого народу до волі, здатність самостійно визначати долю своєї країни.

Ми бачимо мирне небо над Ріпкинщиною тому, що наші хлопці щодня виборюють сьогодення ціною колосальних зусиль і ціною свого життя. І ми повинні про це пам’ятати.

У нелегкий для України час усіх нас єднає спільна мета – перемога, відновлення миру та успішний розвиток нашої країни в європейському співтоваристві.

Тож бажаю всім військовослужбовцям, патріотам добробатів і батальйонів територіальної оборони, волонтерам і всім землякам миру, міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя!

Слава Україні!



Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО