back

Підсумки роботи Ріпкинського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану за ІІІ квартал

11 жовтня 2018

Органами державної реєстрації актів цивільного стану Ріпкинського району за ІІІ-й квартал 2018 року проведено реєстрацій: про народження – 14, з них 9 хлопчиків та 5 дівчат; про смерть- 131; про шлюб- 13; про розірвання шлюбу – 10. В тому числі проведено реєстрацій Ріпкинським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану: про народження – 5; про смерть – 23; про шлюб – 7; про розірвання шлюбу – 10, про зміну імені - 3. Проставлено 14 відміток про розірвання шлюбу в актових записах про шлюб.

Звертаємо увагу на те, що державну реєстрацію новонародженої дитини батьки мають можливість провести у пологовому будинку.

Найпопулярніші імена дітей, зареєстровані органами державної реєстрації актів цивільного стану за цей період стали: чоловічі — Максим, жіночі - Марія. Нетрадиційні імена діткам не надавались.

Вік наймолодших та найстарших нареченої та нареченого, шлюб яких зареєстровано органами державної реєстрації актів цивільного стану: наречений наймолодший - 20 років, найстарший - 61 років; наречена наймолодша - 19 років, найстарша - 59 років. Вік наймолодшої матері дитини — 21 років, найстаршої — 41 років.


За повідомленням Ріпкинського районного
відділу державної реєстрації актів цивільного стану
Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області