back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

10 жовтня 2018

Надзвичайну ситуацію в Ічнянському районі сьогодні, 10 жовтня, обговорили на нараді з керівниками правоохоронних органів та силових структур району, яку провів голова райдержадміністрації Борис Мелашенко.

У роботі наради взяли участь перший заступник голови РДА Олександр Андрушко та керівник апарату РДА Тетяна Кухаренко.

Зокрема, начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса повідомив, що до участі в ліквідації займання на складі боєприпасів залучено і підрозділ Ріпкинського районного відділу УДСНС. 9 жовтня о 8:00 годині за сигналом «Збір. Аварія» особовий склад Ріпкинського ДПРЧ 6 у кількості п’яти осіб зведеного загону на чолі з начальником караулу старшим лейтенантом служби цивільного захисту Олексієм Кравченком направлено до Ічнянського району. Підрозділ успішно дислокувався в селі Парафіївка та задіяний до виконання завдань за призначенням.

Для особового складу зібрана та надана гуманітарна допомога. Зокрема, сільськогосподарську продукцію зібрали співробітники Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області. Допомогу м’ясними продуктами, крупами та рослинною олією надала Ріпкинська районна спілка споживчих товариств.

Про свою роботу та ситуацію в районі також звітували начальник Ріпкинського ВП Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев та прокурор Ріпкинського відділення Чернігівської місцевої прокуратури Олександр Артеменко. Криміногенна ситуація в районі знаходиться під постійним контролем правоохоронних органів.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко надав окремі рекомендації та доручення.








За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації