back

Запобігти, врятувати, допомогти! Сьогодні рятівники України відзначають своє професійне свято

17 вересня 2018

З нагоди свята в Ріпках привітали особовий склад та ветеранів Ріпкинського районного відділу та 6 Державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

В урочистостях взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Андрушко, голова районної ради Роман Шупель та начальник відділу з питань житлово-комунального господарства та цивільного захисту райдержадміністрації Віктор Кравець.

- Кожен день рятівника – це випробування сили духу і професіоналізму, результат зразкового виконання свого професійного обов’язку. Ви цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто потребує невідкладної допомоги, – звернувся до присутніх Олександр Андрушко.

Перший заступник голови РДА Олександр Андрушко передав начальнику 6 Державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області Андрію Швачку причіп з ложементами для перевезення човна гумового, що покращить проведення пошукових та аварійно-рятувальних робіт. Цей засіб рятівники також зможуть використовувати для перевезення різних вантажів.

Під час урочистостей кращих рятівників відзначили Почесними грамотами та подяками.

Принагідно, по завершенню урочистих привітань, посадовці познайомились безпосередньо з робочим процесом ріпкинських рятівників, зокрема, оглянули техніку, котру вони використовують під час надзвичайних ситуацій.

З початку цього року на території Ріпкинського району рятівниками здійснено 94 виїзди на ліквідацію пожеж, аварій, надзвичайних подій та для надання допомоги населенню у різних екстрених ситуаціях. Результат цієї роботи - 85 врятованих будівель і споруд та матеріальних цінностей загальною вартістю понад 3 мільйона гривень.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника України Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

КИСЕЛЯ Ігоря Михайловича, головного інспектора Ріпкинського РВ УДСНС України у Чернігівській області.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

КОЛЕСНИКУ Андрію Михайловичу, начальнику караулу 6 ДПРЧ (смт Ріпки) ДПРЗ-1 Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.




















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації