back

Про надзвичайні події говорили на нараді з керівниками правоохоронних структур району

05 вересня 2018

В.о. голови райдержадміністрації Олександр Андрушко сьогодні, 5 вересня, провів нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі. У роботі наради взяла участь заступник голови РДА Світлана Тризна.

Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку.

Зокрема, Юрій Іванішев, начальник Ріпкинського ВП Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області, звітуючи про роботу відділення протягом тижня звернув увагу на окремі випадки порушення правопорядку.

Начальник Ріпкинського відділення Чернігівської місцевої прокуратури Анастасія Симоненко поінформувала про те, що винний в ДТП біля с. Ямище, в якій загинула неповнолітня дівчина, арештований, справа передана до відділу розслідування.

Про стан відбору громадян на військову службу за контрактом повідомив військовий комісар Ріпкинського районного військового комісаріату Володимир Маковка. За його словами, з 3 вересня розпочала свою роботу медична комісія. Нажаль, стан прибуття оповіщених призовників для проходження медичної комісії дуже низький, тому необхідно вжити додаткових заходів як з боку керівників підприємств, установ та організацій, так і з боку органів місцевого самоврядування щодо ситуації по оповіщенню та доставки призовників для проходження медичної комісії.

Т.в.о. начальника Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Андрій Швачко повідомив, що 4 вересня в селі Неданчичі виявлено снаряд часів Другої Світової війни. Його ліквідація запланована на 5 вересня.

За підсумками наради в.о. голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко надав окремі рекомендації та доручення.










За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
районної державної адміністрації