back

На Ріпкинщині відзначили свято Першого дзвоника

03 вересня 2018

На Ріпкинщині урочистості з нагоди Дня Знань та початку нового навчального року відбулися сьогодні, 3 вересня. 18 закладів загальної середньої освіти району відчинили двері для 1747 учнів.

215 першокласників навчатимуться за новим Державним стандартом початкової освіти – стартує Нова українська школа.

До речі, Ріпкинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (у числі чотирьох навчальниих закладів області - Чернігівська загальноосвітня школа І ступеня № 25, а також загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів: Ніжинська № 10, Прилуцька № 7 та Ріпкинська № 2) продовжить відпрацьовувати пілотне впровадження нового державного стандарту початкової школи у рамках реформи «Нова українська школа». Учні других класів навчатимуться за новими навчальними програмами.

З початком нового навчального року учнів Олешнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів привітала заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна. Вона побажала учням успіхів у навчанні, нових відкриттів та гарних друзів. Педагогам же — забезпечити якісне впровадження освітянських реформ, плідної співпраці та взаєморозуміння з батьками дітей Принагідно заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна вручила відзнаки райдержадміністрації та подарунки школі - комп'ютерну техніку (ноутбук, принтер та ламінатор) та набір столового посуду.

За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, значні досягнення у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня знань Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

ВЕРТІЙКО Інну Михайлівну, учителя початкових класів Олешнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Софії Русової,

ЛОПАТУ Ларису Миколаївну, учителя англійської мови Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2,

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

НЕЧИПОРЕНКУ Петру Олексійовичу, учителю трудового навчання Олешнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Софії Русової,

ХАРЧЕНКО Світлані, учителю англійської мови Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.




















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації