back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

29 серпня 2018

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 29 серпня, провів нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку в районі.

Прокурор Ріпкинського відділення Чернігівської місцевої прокуратури Олександр Артеменко поінформував про ситуацію під час святкування Дня незалежності в районі.

Про стан відбору громадян на військову службу за контрактом повідомив т.в.о. військового комісара Ріпкинського районного військового комісаріату Андрій Ященко. Також він зазначив, що триває підготовка до початку осіннього призову громадян на строкову військову службу. З 3 вересня починає працювати медична комісія.

Вадим Пирог, т.в.о. начальника Ріпкинського ВП Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області, поінформував про деталі розслідування дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 22 серпня, та під час якої загинула неповнолітня дівчина. Вина водія доведена, він взятий під варту.

В свою чергу перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко зазначив, що від жителів району надходять скарги про те, що у період сезону відпочинку на Голубих озерах почастішали випадки перевищення водіями легкового автотранспорту швидкості руху, причому водії дуже часто знаходяться у стані алкогольного сп’яніння. Тому, необхідно вжити додаткових заходів щодо контролю за рухом таких транспортних засобів.

Т.в.о. начальника Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Андрій Швачко повідомив, що протягом тижня відбулись 3 пожежі: 22 серпня – загоряння сухої трави в Ріпках та Неданчичах, 28 серпня згорів нежитловий будинок в Горностаївці. Жертв та потерпілих не було.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко та перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко надали окремі доручення.










За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
районної державної адміністрації