back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

08 серпня 2018

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 8 серпня, провів нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку в районі.

Т.в.о. начальника Ріпкинського ВП Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області Вадим Пирог поінформував, що протягом тижня надзвичайних подій у районі не відбулось. На одному з озер біля с. Олешня знайшли труп потонулого 2 тижні тому громадянина з с. Топчіївка Чернігівського району. За результатами попереднього огляду на трупі ознак тілесних пошкоджень не виявлено. Труп направлено на судово-медичну експертизу.

Анастасія Симоненко, начальник Ріпкинського відділення Чернігівської місцевої прокуратури надала інформацію про деталі вбивства, яке сталось на пилорамі в с. Даничі. Також повідомила про деталі розслідування інших резонансних випадків на території району та про необхідність вжиття додаткових превентивних заходів по деяким епізодам.

Про роботу Ріпкинського районного військового комісаріату доповів т.в.о. військового комісара Андрій Ященко. Зокрема, було повідомлено про успішно проведену роботу по відбору громадян на військову службу за контрактом у липні поточного року. Також, керівник військкомату поінформував про проведення підготовчої роботи щодо формування групи резервістів на навчальні збори та початку осіннього призову громадян на строкову військову службу.

Начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса повідомив, що з початку серпня місяця у районі сталися пожежі житлового будинку та господарської будівлі у с. Губичі. Жертв та постраждалих не було. Був знайдений та знешкоджений снаряд часів Другої світової війни біля с. Суличівка. 7 серпня підрозділ ДСНС був задіяний у роботах по вилученню трупа з озера біля с. Олешня.

Про ситуацію на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Добрянка» Чернігівського прикордонного загону доповів його начальник Олександр Сайко. Він зазначив, що протягом звітного періоду на пункті пропуску «Нові Яриловичі» підрозділом виявлені набої до мисливської зброї, пункті пропуску «Горностаївка» - старовинні монети. 30 осіб не пропущено через державний кордон. Складено 15 протоколів про притягнення до адміністративної відповідальності через порушення прикордонного законодавства та стягнуто 12,5 тисяч гривень штрафів. Також, вказав на значне збільшення пасажиро-транспортного потоку у зв’язку з сезоном відпусток. Олександр Сайко доповів про санітарну обстановку на прилеглій території.

У продовження тематики про ситуацію на прикордонні виступив начальник відділу прикордонної служби «Задеріївка» Чернігівського прикордонного загону Ярослав Бакун, який доповів, що протягом тижня зафіксовано 2 випадки виходу на водні об’єкти поза пунктами базування маломірних суден, про що складені протоколи. Направлені матеріали до суду по 1 випадку незаконного вилову риби.

Завершив нараду старший офіцер оперативно-розшукового відділу з місцем дислокації в населеному пункті Добрянка оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління Євген Михайлов, який поінформував про проведення заходів щодо виявлення на ділянці відповідальності іноземних громадян, які незаконно перебувають на території України.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко надав окремі доручення.












За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації